WIJ STARTEN WAAR ANDEREN STOPPEN! Bel ons voor een offerte op maat +32 (0)471 70 80 90

Loading...

Reiniging van regenwaterputten

Water is kostbaar, KTS reinigt uw regenput

 

U koos voor de recuperatie van regenwater

Door regenwater te gebruiken om bijvoorbeeld het toilet door te spoelen en de tuin te sproeien, bespaar je maar liefst 50% op je waterfactuur. Hiervoor investeerde u in een degelijke installatie om het regenwater maximaal te recupereren. Vergeet echter niet uw installatie te onderhouden en laat daarom geregeld je regenwaterput reinigen.

Waarom uw regenput reinigen?

Afhankelijk van de omgeving komt er heel wat ongewenst materiaal in je regenwaterput. Denk maar aan rotte bladeren, stof, uitwerpselen van vogels enz. Het zorgt steevast voor een slechte kwaliteit van uw kostbaar water!

Na verloop van tijd kan het zijn dat er zich een sliblaag vormt op de bodem. Dat merk je wanneer je water verkleurt of een onaangename geur verspreidt. Twee symptomen die aantonen dat het tijd is voor een onderhoud. Als goede huisvader mag je stellen dat een regenwaterput om de twee jaar gereinigd moet worden.

Wat omvat een reiniging?

Bij een reiniging wordt de regenwaterput volledig leeggepompt. Onder hoge druk wordt hij tot in de puntjes gereinigd en daarna ontsmet.

Wij starten waar anderen stoppen!

Dat is onze slogan. Een regenwaterput reinigen is een klus voor vakmannen. Met het juiste materiaal én de nodige kennis voeren wij het onderhoud met de grootste zorg uit.

Wat kost het?

Het leegtrekken, reinigen en ontsmetten van een regenwaterput kost:

  • Tot 5.000L 169€ incl. BTW
  • Tot 10.000L 189€ incl. BTW
  • Tot 15.000L 219€ incl. BTW
  • Tot 20.000L 249€ incl. BTW

*Het reinigen van één regenput duurt doorgaans maximaal één uur, wanneer er toch meer werk aan is wordt per begonnen kwartier 15€ aangerekend

Extra diensten

Alleen het properste water oppompen uit je put?

De installatie van een drijvend aanzuigsysteem met inox filter zorgt ervoor.

Is je regenwaterpomp aan vervanging toe?

Geen probleem, deze wordt vervangen door een pomp die zich in de regenwaterput bevindt! Dit voorkomt hinderlijk lawaai, vraagt geen onderhoud en heeft een lange levensduur. We werken hiervoor met hoogkwalitatieve pompen.

Vergeet uw regengoten niet!

Is je regenwaterput terug in topconditie? Goed! Maar laat je regengoten ook reinigen en voorkom zo verdere vervuiling.

More in this category: « Schoonmaak na overlijden

Log in

create an account